our services

Airco en Verwarming

Airco- en verwarmingsinstallaties zijn twee onmisbare toestellen in je woning. Alleen met een airco- en verwarmingstoestel zal je woning altijd het ideale leefklimaat hebben. Heb je nog geen airconditioning of verwarming? Dan kan je dit door ons op een professionele manier laten installeren!

Learn More

Elektra installatie

Is je elektrische installatie verouderd, ben je bezig met een verbouwing of wil je een volledig nieuwe elektra installatie voor je nieuwbouw woning? Ook dan kunnen wij je helpen. Wij voorzien jouw huis van een veilige en goed functionerende elektra installatie, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken!

Learn More

Groepenkast

Als je graag nieuwe stopcontacten wilt laten aanleggen of je elektriciteit vernieuwd moet worden, dan is het noodzakelijk om nieuwe groepen in je meterkast te laten plaatsen. Dit kan je het best overlaten aan een professional, zodat je weet dat alles goed en veilig zal functioneren.

Learn More

Stroomstoring

Niets zo vervelend als een plotse stroomstoring! Alle activiteiten waar je mee bezig was worden plots stopgezet. Hierdoor verlies je kostbare tijd. Je wilt dan ook niet wachten tot de volgende dag voordat het probleem opgelost wordt. Gelukkig is dat niet nodig, want ELECTRONINGEN staat 24/7 voor je klaar

Learn More
170

Employer with over 10 years of experience

10

Years experience in construction industries

690

Residential premises completed in 2019

7,1

Milion dollar value on investments

Offerte Aanvragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.