Elektrische vragen

27
Oct

We hebben hieronder een selectie van veelgestelde vragen (FAQ's), waarvan we hopen dat u ze nuttig zult vinden.

We streven ernaar om een ​​professionele en efficiënte service te bieden, van de eerste sollicitatie tot en met de voltooiing van de job.

Heeft u vragen? Dit zijn de meest gestelde vragen.

Voor wie verricht u werkzaamheden?

We voeren o.a. elektrische reparaties en installeren beveiligingssystemen  voor particuliere en commerciële klanten. Dit kan variëren van huiseigenaren, verhuurders, winkels, verhuur / makelaars, woningcorporaties, high street-winkels inclusief commerciële en industriële bedrijven met vestigingen.


Wat voor soort werk voert u uit?

Wij voeren alle installatie-, onderhouds-, inspectie- en testwerkzaamheden van elektrische en beveiligingssystemen uit. Bijvorbeeld het plaatsen van extra stopcontacten en lampen tot bedrading en nieuwbouw. We voeren zowel kleine klussen als groot contractwerk uit - we hebben elektriciens en een prijsstructuur voor alle elektrische werkzaamheden.

Wat zijn jullie prijzen?

Ons team bespreekt uw specifieke wensen en geeft advies over de prijsstelling. Bij de meeste gelegenheden geven wij u graag kosteloos een prijsopgave of prijsopgave. We zijn trots op het leveren van een 'professionele, efficiënte service' en we streven ernaar om concurrerende tarieven aan te bieden, terwijl we een hoogwaardige klantgerichte service bieden vanaf het moment dat u ons bedrijf belt tot het voltooien van het werk.


Biedt u gratis offertes aan?

In de meeste gevallen wel. We voorzien u graag van een gratis offerte of prijsopgave. Dit kan mondeling worden verstrekt wanneer u ons belt, of schriftelijk en het kan zijn dat we uw pand moeten bezoeken, afhankelijk van het type werk dat u nodig heeft. Afhankelijk van de locatie van uw pand en het soort werk dat u moet doen, kan er in sommige gevallen een toeslag in rekening worden gebracht - als dit het geval is, wordt u door ons team op de hoogte gebracht wanneer u contact met ons opneemt.Ons ervaren team bespreekt staat voor u klaar!


Moet ik de hele dag wachten voordat een elektricien aanwezig is?

We proberen specifieke tijdvakken te geven waarin we willen aankomen en ons team zal u altijd op de hoogte houden. We zijn bijna altijd op tijd, maar bij vertraging houdt ons team u op de hoogte.

Hoe snel kun je een baan bijwonen?

Ons team bespreekt graag uw wensen en zal, afhankelijk van de aard van de klus, een geschikte tijd inplannen, of in geval van nood een elektricien zo snel mogelijk bijwonen.
We proberen specifieke tijdvakken te geven waarin we willen aankomen en ons team zal u altijd op de hoogte houden. We zijn bijna altijd op tijd, maar bij vertraging houdt ons team u op de hoogte.Bent u verzekerd?

Ja, we hebben een aansprakelijkheidsverzekering van € 5.000.000 en een aansprakelijkheidsverzekering van € 10.000.000 voor werkgevers.


Aarzel niet om contact op te nemen als u nog vragen heeft.

Offerte Aanvragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.